Ontwerp

 


Ontwerpplan

Wij maken ontwerpen op maat van de klant, uniek en exclusief. Iedereen heeft recht op een mooie en betaalbare tuin!

Een ontwerpplan kan gekoppeld worden aan een offerte met een volledige of gedeeltelijke aanleg. Daarnaast kan je ook opteren voor enkel een ontwerpplan zonder aanleg. Dan kan je de aanleg zelf uitvoeren, of op een latere datum.

Het ontwerpplan is steeds in 3D en met bewegende beelden om een optimaal realiteitsgevoel te krijgen.


Ontwerpen op maat

Optie 1: u gaat akkoord met het ontwerpplan, dan wordt er een offerte gemaakt (waarbij het ereloon van het ontwerpplan volledig in mindering wordt gebracht). U gaat akkoord met de offerte, dan wordt de tuin volledig aangelegd door ons. Hier worden enkel de kosten voor de aanleg aangerekend.

Optie 2: u gaat akkoord met het ontwerpplan en u wil graag de tuin zelf aanleggen. Dan wordt er een gedetailleerde beplantingslijst meegeleverd. Indien nodig kan er een technisch plan (terrassen, paadjes, vijver, verlichting, wachtbuizen) worden opgemaakt. Hier betaalt u het ereloon van het ontwerp, de beplantingslijst en eventueel het technisch plan (is meestal niet nodig).

Optie 3: u gaat akkoord met het ontwerpplan en u wil graag een handje helpen bij de aanleg. Dan wordt de offerte enkel opgemaakt voor het deel dat door ons wordt aangelegd (waarbij het ereloon voor het ontwerpplan voor een deel in mindering wordt gebracht). De nodige gegevens en plannen worden meegeleverd voor het doe-het-zelf gedeelte. Dit kan enkel een beplantingslijst zijn en/of een technisch plan (terrassen, paadjes, vijver, verlichting, wachtbuizen).

Ereloon richtprijzen voor tuinontwerp op maat zijn afhankelijk van de tuingrootte en technische noden.
Inbegrepen : bezoek ter plaatse, opmeting, gesprek met voorleggen van ontwerpplan, eventuele kleine aanpassingen aan het ontwerp.


NIEUW:

Aanleg van zwembaden (beton constructie afgewerkt met folie).
Polibeton voor terras en oprit.Foto's:   (6 foto's)   

Terug naar startpagina


      Trollius               Eksterveld 3    1700 Sint-Ulriks-Kapelle               Info@trollius.be               Gsm 0474/700.769              
Webdesign ebi@vijverkwartier.be